« Back to Blog

Oppsummering Strandryddeuka 2019 med ett ord: Fantastisk!

Strandryddeuka 2019 ble gjennomført fra den 29 april til 5 mai 2019. Det deltok 51 Gråskjorter i forskjellige aksjoner over hele landet. Det deltok også 223 støttespillere i alle aldre.

Antall kilo samlet inn ble totalt 1351. Litt over 1,3 tonn virker kanskje ikke så veldig mye, men når vi vet at mesteparten av dette var små plastbiter, sugerør, snusbokser, korker, plastlokk til drikkebeger, plastposer og sigarettsneiper, da er det faktisk enorme mengder. Med tanke på hvor mange som ble engasjert, og hvor mange vi nådde ut til, så må vi betegne dette som en suksess.

Vi takker alle for en kjempebra innsats under Strandryddeuka! En spesiell takk til vår høye beskytter for #5forhvalen, Hanne Sørvaag, Hold Norge Rent, LOOP og Empower Clean City som deltok på standen i Oslo, og hjalp til med å sette opp aksjonene våre. Takk til Bright Products som stilte med premier, Infinitum som skaffet oss pantetønner og Fotobaren som leverte selfiebaren vår!

En stor takk til Hval Sjokolade som sponset oss med deilig sjokolade, Norsk Gjenvinning som stilte med søppelkasser og poser og Nordic Shelter med containeren som er vårt mobile HQ.

Alle våre Gråskjorter som deltok skal få en operasjonspatch. De som ikke har fått dette, send en e-post til info@teamrubiconnor.no så skal vi få fikset en deres vei.

Skriv et svar